Vardagshjältar - för tolfte året i rad!

Dags att nominera årets vardagshjältar 2021

Bilden föreställer årets ambassadörer Annika Thörnquist och Per Lidén från gruppen Da Buzz.
Per Lidén och Annika Thörnquist från Da Buzz, ambassadörer för vardagshjältar 2021.

Vardagshjältar har blivit ett känt begrepp i Karlstad. För tolfte året uppmärksammar Karlstads kommun verksamheter och personer som skapar livskvalitet för barn och unga i Karlstad.

Förutom Karlstads kommuns verksamheter är nomineringen öppen för ideella föreningar, organisationer och privatpersoner.

Det är en tradition att kända Karlstadsprofiler är ambassadörer för vardagshjältar, och årets ambassadörer är Annika Thörnquist och Per Lidén från gruppen Da Buzz.

-  Att få vara med och synliggöra hjältar i Karlstad som gör det där lilla extra för våra barn och unga känns ärofyllt, man blir varm i hjärtat - vi är två stolta ambassadörer, säger Annika och Per.

Pristagarna förra året var: Gunilla Svärd - årets medarbetare, Utesimskolorna på Orrholmen - årets verksamhet, Näktergalen - årets samverkan, Frysbox Karlstad - årets förening.

Hjältar som gör skillnad

– Dagligen har vi vardagshjältar runt omkring oss som gör skillnad för våra barn och unga lite i det dolda och som är värda extra uppmärksamhet, säger Magnus Wallgren, samordnare för vardagshjältar.

Nomineringstiden är mellan 26 oktober - 7 november. Årets vardagshjältar presenteras vecka 49. Bland dem som nominerar lottar vi ut en vinnare som får två biljetter till "Jul på fabriken - 90´s chrismas edition" på Nöjesfabriken 18 december, julbord och föreställning med årets ambassadörer Da Buzz, Markoolio och E-type samt presentkort till två personer som får två biljetter vardera till Wermlandsoperan. 

Presentation av vardagshjältar 2010-2020

Se tidigare års vardagshjältar

Formulär för nominering av vardagshjältar

Uppdaterad den