Vision

Ny vision ska visa vägen framåt

Ny vision

Vad kommer göra Karlstad till en attraktiv kommun i framtiden? Nu pågår arbetet med att ta fram en ny vision. Vår nuvarande vision visar riktningen men snart har vi nått vårt mål att bli 100 000 invånare – så nu behöver vi en ny vision som talar om vägen framåt. 

Vår nuvarande vision, Livskvalitet Karlstad 100 000, visar riktningen för kommunens utveckling. Vår vision är både större och mänskligare än bara en siffra. Utmaningen är att skapa en attraktiv livsmiljö samtidigt som vi växer. Utvecklingen mot 100 000 invånare ska gå hand i hand med en hög livskvalitet.

Snart har vi nått vårt mål att bli 100 000 invånare – därför behöver vi ta fram en ny vision som talar om vägen framåt.

Alla som velat har kunnat varit med och påverka den nya visionen genom att besvara några frågor via denna sida eller genom att besvara en pappersblankett på Kontaktcenter eller på Trygghetscenter. Sista dag att svara på frågorna var den 16 februari. Synpunkterna som kommit in är en del av grunden för framtagandet av den nya visionen och ger en bild av Karlstadsbornas uppfattning om kommunens utveckling framåt.

Processen med att ta fram en ny vision utifrån alla synpunkter pågår under våren. Planen är att kommunfullmäktig sedan fattar beslut om en ny vision sommaren eller hösten 2020.

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den