Vision

Ny vision ska visa vägen framåt

Ny vision

Vad kommer göra Karlstad till en attraktiv kommun i framtiden? Nu pågår arbetet med att ta fram en ny vision. Vår nuvarande vision visar riktningen men snart har vi nått vårt mål att bli 100 000 invånare – så nu behöver vi en ny vision som talar om vägen framåt. 

Vår nuvarande vision, Livskvalitet Karlstad 100 000, visar riktningen för kommunens utveckling. Vår vision är både större och mänskligare än bara en siffra. Utmaningen är att skapa en attraktiv livsmiljö samtidigt som vi växer. Utvecklingen mot 100 000 invånare ska gå hand i hand med en hög livskvalitet.

Snart har vi nått vårt mål att bli 100 000 invånare – därför behöver vi ta fram en ny vision som talar om vägen framåt.

Den nya visionen beslutas av kommunfullmäktige sommaren / hösten 2020.

Tyck till om framtidens Karlstad

Alla som vill kan vara med och påverka den nya visionen genom att besvara några frågor. Synpunkterna kommer vara en del av grunden för framtagandet av den nya visionen och ger en bild av Karlstadsbornas uppfattning om kommunens utveckling framåt. Senast den 16 februari behöver vi ha dina svar.

Här kan du gå in och svara på några frågor direkt på webben:
Besvara frågorna och tyck till om framtidens Karlstad

Svara på pappersblankett i Karlstadsrummet

Du kan även besöka Karlstadsrummet i Bibliotekshuset, Västra Torggatan 26, och svara på frågorna både digitalt och genom en pappersblankett som du lägger i en brevlåda.

Öppettider Karlstadsrummet:

Måndag - fredag klockan 10-17
Lördag klockan 11-15
Helgdagar stängt.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den