Undersökningar

Kund- och brukarundersökningar

Kommunens personal är trevliga och tillmötesgående och Karlstadsborna är mycket nöjda med den service som kommunen erbjuder. Detta visar de kund- och brukarundersökningar som koncernen Karlstads kommun genomför regelbundet.

Kund- och brukarundersökningar genomförs för att ta reda på vad Karlstadsborna tycker om den service som kommunen utför. Det finns privata utförare av vissa tjänster, till exempel inom vård- och omsorg. De erbjuds också att delta i undersökningarna.

Kund- och brukarundersökningar genomförs inom många olika områden, till exempel inom förskolan, grundskolan och äldreomsorgen. Resultaten ligger till grund för kommande kvalitets- och utvecklingsarbete inom respektive område.

Välj nedan inom vilket område du vill läsa de olika rapporterna i sin helhet. Många resultat redovisas också i Hitta och jämför service.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den