Kund- och brukarundersökningar

Kund- och brukarundersökningar inom barnomsorg

Föräldrar och vårdnadshavare är nöjda och känner sig trygga med barnomsorgen och de är och mycket nöjda med bemötandet. Det visar kommunens kund- och brukarundersökningar.

Undersökningarna från 2013 visar att familjedaghemmen och förskolorna får lika höga indexbetyg som året innan. Familjedaghemmen får index 4,6 och förskolorna 4,5 på den femgradiga skalan. I Hitta och jämför service kan du jämföra hur vårdnadshavare upplever verksamheten i de förskolor som deltagit i undersökningen.

Nedan kan du läsa undersökningsrapporterna från i år och tidigare år.

Totalrapport familjedaghem 2013
Totalrapport fritidshem 2013
Totalrapport förskola 2013

Totalrapport familjedaghem 2012
Totalrapport fritidshem 2012
Totalrapport förskola 2012

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.