Kund- och brukarundersökningar

Kund- och brukarundersökningar inom grundskola

Eleverna i Karlstad får regelbundet tycka till om kvaliteten i grundskolan. Undersökningarna genomförs i årskurs 2, 5 och 8. Eleverna är mycket nöjda och ger ett högt betyg åt helhetsintrycket.

Undersökningen visar också att eleverna är nöjda med bemötandet och att de känner sig trygga i skolan. Inom området kunskaper ger eleverna i årskurs 5 indexbetyget 4,5 och elever i årskurs 8 ger index 3,9 på den femgradiga skalan.

Samtliga kommunala och fristående grundskolor har möjlighet att delta i undersökningen. I Hitta och jämför service kan du jämföra verksamheten i de grundskolor som deltagit i undersökningen.

Nedan kan du läsa undersökningsrapporterna från i år och tidigare år.

Totalrapport grundskola årskurs 2 2013
Totalrapport grundskola årskurs 5 2013
Totalrapport grundskola årskurs 8 2013

Totalrapport grundskola årskurs 2 2012
Totalrapport grundskola årskurs 5 2012
Totalrapport grundskola årskurs 8 2012

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.