Informationsmaterial om Karlstad

Presentation om Karlstad

Karlstad är en underbar stad, som vi gärna berättar om. Det finns ett stort utbud av informationsmaterial som du gärna får ta del av om du ska berätta om Karlstad och Karlstads kommun.

Presentation om Karlstad

Presentation om Karlstad på svenska.potx

Presentation om Karlstad på engelska.potx

Använd gärna presentationerna när du ska berätta om vår fina stad! Till en del av bilderna finns också anteckningar som kan användas som talmanus. En del bilder är automatiskt animerade vilket betyder att texter och foton visas successivt. Du väljer själv vilka bilder du vill använda, ta bort de du inte behöver. Läs gärna tipsen på första bilden innan du använder någon av presentationerna.

Karlstads platsvarumärke °Karlstad

Karlstads platsvarumärke °Karlstad får användas av alla som vill marknadsföra regionen mot besökare, näringsliv och andra målgrupper.

Alla aktörer oavsett bransch, kan använda och därmed stärka platsvarumärket Karlstad, när de ser en vinst i att kommunicera sin tillhörighet till Karlstadsområdet, utan att begränsas av formella kommungränser.

På visitkarlstad.se kan du läsa mer om platsvarumärket, ladda ned loggan som finns i flera färger och format, samt hämta användbara texter och bilder om Karlstad.

Här hittar du bilder från Karlstad som är fria att använda.

Presentation av Karlstad och utställningsmaterial

Karlstads kommun har utställningsmaterial och rollups som du gärna kan låna.

Vill du låna material? Kontakta linda.olsson@karlstad.se

Filmer om Karlstad

På Karlstads kommuns Youtubekanal hittar du flera filmer som presenterar Karlstad. Här är några exempel:

Varmt välkommen till Karlstad.

Vi gör oss redo för ditt besök.

We're getting ready for your visit.

Vill du få filmerna för nedladdning? Kontakta linda.olsson@karlstad.se

Trycksaker och kartor

Vill du ha turistmaterial och kartor?

Kontakta eller besök:

Kontaktcenter, Bibliotekshuset, Västra Torgatan 26
Telefon: 054- 540 24 70054- 540 24 70
E-post: tourist@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.