e-förslag

Lämna ditt e-förslag via vår e-tjänst

Du måste vara en registrerad användare för att skicka in ditt e-förslag, kommentera eller stödja andras. Du registrerar dig första gången du använder tjänsten och ditt namn kommer att synas på det publicerade e-förslaget.

Alla som lämnar förslag måste ha ett konto med namn och kontaktuppgifter. Det är för att vi ska kunna kontakta dig vid eventuella frågor. Du behöver även ha ett konto för att kunna kommentera och stödja andra förslag.

Till e-tjänsten för e-förslag

Ett e-förslag är en allmän och offentlig handling

När du skickar in ett e-förslag blir det en allmän och offentlig handling. Det betyder att den som begär att få ta del av ditt e-förslag också har rätt till det. Dina personuppgifter, till exempel ditt namn, kommer att finnas med på webbplatsen och i samband med administration av förslaget.  

Alla förslag behandlas i enlighet med personuppgiftslagen. De personuppgifter som du lämnar behandlas endast för att administrera e-förslaget. Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig för behandlingen. I samband med att du registrerar ditt konto godkänner du villkoren för behandlingen.

Läs mer om allmänna handlingar och personuppgiftslagen

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den