Kontakta kommunen

Ställ en fråga, lämna en synpunkt eller gör en felanmälan

Välkommen att kontakta oss. Var gärna så detaljerad som möjligt när du beskriver ditt ärende. Ange till exempel vilken skola, boende, anläggning eller liknande det gäller, så kan vi hjälpa dig snabbare.

Lämna  dina personuppgifter och på vilket sätt du vill att vi ska svara dig. Du kan även lämna meddelande eller synpunkt anonymt.

När du skickar en fråga, synpunkt eller en felanmälan via det här formuläret registreras den som en allmän handling. Din fråga blir en allmän handling eftersom Sverige har en offentlighetsprincip som ger alla medborgare och massmedia rätt till insyn i kommunens arbete.

De personuppgifter som du lämnar i formuläret behandlas endast för att administrera din fråga, synpunkt eller felanmälan. Kommunstyrelsen  är personuppgiftsansvarig för behandlingen.

Ställ en fråga, lämna en synpunkt eller gör en felanmälan
  1. Tänk på att inte använda något av tecknen <>"
  2. Här kan du bifoga filer och/eller bilder
Dina kontaktuppgifter

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den