Aktuellt

Inspirationskväll för hållbar klädkonsumtion

Det här är en kväll för dig som är intresserad av hållbart mode, klädkonsumtion och är nyfiken på att hitta nya sätt att byta kläder med andra.

Medverkande

Viktoria Fredholm, Ulrika Lassing och Mikaela Andersson, deltagare i Karlstads kommuns projekt F/ACT Movement* berättar om hur det fungerat att testa nya sätt att konsumera mode, istället för att shoppa nyproducerade kläder. De tipsar även om hur du kan gå till väga när du rensar garderoben och ger tips på remake och alternativa sätt att byta kläder. Det blir också en tävling på temat kläder där du har möjlighet att vinna fina priser.

Sara Ytterbrink Nordenskiöld som driver bloggen Vandrande kassar, berättar om konceptet som är ett sätt att kunna byta kläder med andra i sin närhet. Sara kommer dela med sig av uppstartstips och inspiration.

Till vandrandekassar.se/

Naturskyddsföreningen kommer också lotta ut tre snygga tygkassar bland de deltagare som vill starta upp en egen vandrande kasse.

Tid och plats

Det här är en digital träff onsdag den 24 mars 2021, kl 19:00-20.30.

Anmälan

Du behöver anmäla dig senast 22 mars via den här länken för att delta.

Till anmälningsformuläret

På grund av tekniska begränsningar kan vi bara ta emot 240 personer. Så länge anmälan går igenom får du plats. Alla anmälda kommer att få mejl dagen innan med länk till föreläsningen.

Frågor?

Om du undrar över något, hör av dig till johanna.hedqvist@karlstad.se

Inspirationskvällen arrangeras av Karlstads kommun i samarbete Naturskyddsföreningen Värmland.

Uppdaterad den