Klimatpris 2017

Om klimatpriset

I Karlstads kommun vill vi uppmärksamma kreativa aktörer som har gjort insatser som visat tydliga resultat inom området ”minskad klimatpåverkan”. Sedan 2015 delar miljönämnden därför ut ett klimatpris.

Vilka kan få priset?

Alla som bor eller är verksamma inom Karlstads kommun kan nomineras till priset. Det innebär att privatpersoner, föreningar, organisationer, företag och kommunala förvaltningar och bolag kan få priset. Prissumman är i år 30 000 kronor och kan delas av flera pristagare.

Kriterier för klimatpriset

  • Insatsen ska ha genomförts och bidragit extra positivt i arbetet med att minska klimatpåverkan inom kommunen.
  • Priset ges i första hand för insatser som är innovativa.

Så går nomineringen till

Nominera din kandidat via den här länken på karlstad.se, via mejl eller post senast den 1 september 2017. Miljönämnden utser vinnare hösten 2017.

Maila din nominering till henric.barkman@karlstad.se eller skicka den på posten:

"Klimatpriset 2017"
Karlstads kommun, Samhällsbyggnadshuset
Att. Henric Barkman
Gustaf Lovéns gata 30
651 84 Karlstad

Klimatpriset finansieras av pengar från det klimatkonto, dit det betalas in pengar till kommunanställda reser med flyg och bil i tjänsten.

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den