Miljö och energi

Energi- och klimatrådgivning

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till dig som bor eller driver verksamhet i Karlstads, Grums, Hammarö och Kils kommuner.

Energi- och klimatrådgivningen hjälper privatpersoner, små- och medelstora företag, föreningar och andra organisationer. Vi erbjuder kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor kring energianvändning och hur vi kan minska dess miljöpåverkan. Det kan handla om ditt hus, bostadsrättsföreningen, idrottsföreningen eller det egna företaget. Uppvärmning, ventilation, belysning och installation av solceller är exempel på frågor vi diskuterar dagligen.

Vad gör energi-och klimatrådgivarna?

Klicka här för att se fler filmer om vad energi- och klimatrådgivarna gör

Vi jobbar här

Här är vi som arbetar som energi- och klimatrådgivare! Välkommen att kontakta oss. Ställ dina frågor via mejl: energiradgivningen@karlstad.se, via Kontaktcenter (tel. 054 540 00 00), eller vårt formulär.

Till formuläret

Kimmo Hägglund
E-mejl: kimmo.hagglund@karlstad.se
Telefon: 054-540 46 97

Anna Alisson
E-post: anna.alisson@karlstad.se 
Telefon: 054- 540 25 47

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den