Energi och transport

Energi-, klimat- och transportrådgivning

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till dig som bor eller driver verksamhet i Karlstads, Grums, Hammarö och Kils kommuner. Transportrådgivningen hjälper och stöttar dig i Karlstad som vill resa och transportera dig mer miljövänligt.

Energi- och klimatrådgivningen hjälper privatpersoner, små- och medelstora företag, föreningar och andra organisationer. Vi erbjuder kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor kring energianvändning och hur vi kan minska dess miljöpåverkan. Det kan handla om ditt hus, bostadsrättsföreningen, idrottsföreningen eller det egna företaget. Uppvärmning, ventilation, belysning och installation av solceller är exempel på frågor vi diskuterar dagligen.

Transportrådgivningen hjälper privatpersoner, företag, föreningar och skolor som vill ha hjälp eller information i trafikmiljöfrågor är välkomna att vända sig till oss. Vi ger dig råd och information om bland annat hur du använder din bil mer miljövänligt, om reskostnader för bil, buss, cykel, om bra utrustning för cyklister eller om hur bildelning fungerar.

Vi som jobbar här

Här är vi som jobbar som energi- och klimatrådgivare! Välkommen att kontakta oss och ställ dina frågor via mejl energiradgivningen@karlstad.se eller via Kontaktcenter på telefon 054 540 00 00.

Du kan också ställa din fråga via ett formulär.

Här är vi som jobbar på transportrådgivningen. Välkommen att kontakta oss och ställ frågor via mejl mikael.haster@karlstad.se eller via Kontaktcenter på telefon 054 540 00 00.

Energicoacher

Här jobbar vi som arbetar med projektet Coacher för energi och klimat. Projektet riktar sig till små och medelstora företag som har en energianvändning under 300 000 kWh per år. Att vara med är helt kostnadsfritt. Energicoacherna hjälper ditt företag att komma igång, eller arbeta vidare med att energieffektivisera er verksamhet. Ring eller mejla oss redan idag!

Kimmo Hägglund
E-post: energiradgivningen@karlstad.se
Telefon: 054 - 540 00 00

 

Linda Hagman 
E-post: energiradgivningen@karlstad.se
Telefon: 054 - 540 00 00

 

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den