Energi och transport

Energi-, klimat- och transportrådgivning

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till dig som bor eller driver verksamhet i Karlstads, Grums, Hammarö och Kils kommuner. Transportrådgivningen hjälper och stöttar dig i Karlstad som vill resa och transportera dig mer miljövänligt.

Energi- och klimatrådgivningen hjälper privatpersoner, små- och medelstora företag, föreningar och andra organisationer. Vi erbjuder kostnadsfri och opartisk rådgivning i frågor kring energianvändning och hur vi kan minska dess miljöpåverkan. Det kan handla om ditt hus, bostadsrättsföreningen, idrottsföreningen eller det egna företaget. Uppvärmning, ventilation, belysning och installation av solceller är exempel på frågor vi diskuterar dagligen.

Transportrådgivningen hjälper privatpersoner, företag, föreningar och skolor som vill ha hjälp eller information i trafikmiljöfrågor är välkomna att vända sig till oss. Vi ger dig råd och information om bland annat hur du använder din bil mer miljövänligt, om reskostnader för bil, buss, cykel, om bra utrustning för cyklister eller om hur bildelning fungerar.

Vad gör energi-och klimatrådgivarna?

Klicka här för att se fler filmer om vad energi- och klimatrådgivarna gör

Energicoacher

Här jobbar vi som arbetar med projektet Coacher för energi och klimat. Projektet riktar sig till små och medelstora företag som har en energianvändning under 300 000 kWh per år. Att vara med är helt kostnadsfritt. Energicoacherna hjälper ditt företag att komma igång, eller arbeta vidare med att energieffektivisera er verksamhet. Ring eller mejla oss redan idag!

Vi jobbar här

Här är vi som arbetar som energi- och klimatrådgivare! Välkommen att kontakta oss. Ställ dina frågor via mejl: energiradgivningen@karlstad.se, via Kontaktcenter (tel. 054 540 00 00), eller via detta formulär.

Kimmo Hägglund

E-mejl: kimmo.hagglund@karlstad.se

Telefon: 054-540 46 97

Transportrådgivarna

Välkommen att kontakta oss! Ställ gärna frågor via mejl Till Mikael Haster, mikael.haster@karlstad.se, eller via Kontaktcenter (tel. 054 540 00 00).

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den