Stöd och rådgivning

Företagsservice

Kampanjbild företagsservice

Vi vill ha ett gott företagsklimat som bygger på en bra dialog mellan kommun och näringsliv. Du som företagare kanske upplever att det är svårt att veta var i kommunen du ska vända dig i en specifik fråga. Företagsservice hjälper dig med det.

Med företagsservice kan du som företagare på ett enkelt sätt komma i kontakt med kommunen och få hjälp med dina ärenden.  Det kan handla om bygglov och brandskydd, alkoholtillstånd eller andra frågor inom teknik, fastighet, miljö och hälsa.

Boka ditt möte via Kontaktcenter

Bokning av ett möte görs via Karlstads kommuns Kontaktcenter. De ställer det rätta frågorna och ser till att företagsservice får den informationen de behöver. Är det en fråga som kräver samordning av flera verksamheter så sköter företagsservice det och ser till att de handläggare som behövs för ärendet är med på mötet.

Kontaktcenter och företagsservice når du via 054-540 00 00. Just nu är det främst företag inom besöksnäring, restaurang eller livsmedelsproduktion som kan nyttja företagsservice tjänster

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den