Stöd och rådgivning

Projekt för hållbar handelsutveckling i staden 2.0

03:31 min

Vill du som företagare utveckla din verksamhet med onlineförsäljning och inspireras till nya affärs- och butikskoncept? 

Varför ska jag som lokal företagare jobba utifrån de globala målen?

Välkommen på ett inspirerande och kostnadsfritt frukostseminarium genom projketet Hållbar handelsutveckling is staden 2.0.

Fler och fler företag inser vikten att jobba strategiskt med frågor kring jämställdhet, mångfald och miljö. Både affärsmässigt och för att ta ett socialt ansvar. Många företag har insikt om de fördelar som detta ger. För arbetsgivare, för anställda, för kunder och för framtiden. Även om insikten finns så är ofta den stora utmaningen hur och vad. Vad börjar vi med? Hur kommer vi framåt? Vad ska vi prioritera? Hur gör vi för att jobba med frågorna "på riktigt"?

Dag: Torsdagen den 7 november

Tid: 07.30 till 09.30 (startar med frukost 07.30)

Plats: Karlstad Business Center, Tynäsgatan10, magasin 2 (inre hamn)

Anmäl dig till seminariet

Hållbar handelsutveckling i staden

Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Region Värmland och Tillväxtverket. Alla aktiviteter är kostnadsfria. Projektet erbjuder digital och fysisk verksamhetsutveckling för dig som är företagare inom handeln samt fastighetsägare med kommersiella lokaler.

Projektet vänder sig till små och medelstora företag i kommunerna Filipstad, Forshaga, Karlstad, Kristinehamn, Sandviken, Säffle, Torsby och Vansbro

 

Omvärldsbevakning

Kompetenshöjande seminarium kring handelstrender och digitalisering.

Rådgivningar

Fördjupningar, specifika och behovsanpassade rådgivningar kring digitalisering.

Butikskoncept

Fördjupningar, specifika och behovsanpassade rådgivningar kring butikskoncept, digitalisering, logistik med mera.

Hållbarhet

Hållbarhetsaspekterna jämställdhet, mångfald och miljö kommer att genomsyra pojektets alla aktiviteter. Metoden NÖRHAE erbjuds till dig och ditt företag.

Extra allt

Extra allt är ett erbjudande där du som företagare får möjlighet att fördjupa dig i verksamhetsutveckling. Vi söker nu åtta företag som vill vara med genom projektets samtliga delar. Läs mer och anmäl dig via Filipstads kommuns webbplats

Intresserad?

Information om projektet och hur du kan delta hittar du på Filipstads kommuns webbplats. Här hittar du datum för seminarier och workshops och kontaktuppgifter till projektets samtliga åtta kommuner.

Hållbar handelsutveckling i staden på Filipstads kommuns webbplats

Kontakt i Karlstads kommun

Kontaktperson i Karlstads kommun är näringslivsutvecklare Rose-Marie Andersson, rose-marie.andersson@karlstad.se

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den