Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Uthyrare, Bobutiken

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Bostads AB ägs av Karlstads kommun och ingår i koncernen Karlstads Stadshus AB. Vi äger och förvaltar totalt cirka 475 000 kvadratmeter fördelat på ca 7 400 bostäder och 750 lokaler runt om i Karlstad. Sammanlagt är vi cirka 130 anställda som arbetar efter visionen Vi skapar hem med livskvalitet för Karlstadsborna. KBAB står inför flera stora utmaningar framöver, bland annat kring nyproduktion och att tillsammans med vår ägare bidra till att Karlstad blir en ännu bättre stad att leva och bo i.

Bobutiken tillhör avdelningen marknad och kund vars uppdrag är att marknadsföra och hyra ut hyresobjekt samt att stärka företagets varumärke. Avdelningen hanterar också bland annat bostadssociala frågor såsom uthyrning och fördelning av kommunala garantier, förebyggande och hanteringar av störningar samt planering och genomförande av hyresgästaktiviteter.

Som medarbetare hos oss värdesätter vi professionalism, delaktighet och engagemang. Vi strävar också efter att ta tillvara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet.

Arbetsbeskrivning

Är du minst 18 år, kommunikativ och trivs i en serviceinriktad roll? Då tycker vi att du ska söka sommarjobb hos oss i Bobutiken i sommar!

I vår bobutik blir du KBAB:s ansikte ut mot våra hyresgäster samt framtida hyresgäster då du hanterar alla kundärenden kring uthyrning/uppsägning.

I rollen som uthyrare ingår uthyrning av lägenheter, att publicera lägenheter på vår hemsida, upprätta kontrakt, ta emot och behandla uppsägningar m.m. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter såsom arkivering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som önskar ett socialt sommarjobb och som trivs i ett serviceinriktat yrke. Det är viktigt att du har förmågan att möta våra kunder på ett naturligt och avspänt sätt, även vid pressande situationer. Frågar du tidigare sommarvikarier vad som varit roligast med jobbet som uthyrare så är det att man träffar många människor i olika skeden i livet vilket gör att ingen dag är den andra lik. Man tycker också att det har varit intressant att få följa hela uthyrningsprocessen - från att en lägenhet sägs upp till att ett avtal med nästa hyresgäst skrivs.

För att trivas i rollen som uthyrare bör du vara stresstålig, självgående och kommunikativ. Det krävs också att du är en strukturerad person som värdesätter ordning och reda samt har hög integritet. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du läser fastighetsekonomi eller liknande på universitetet.

Krav
• Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift.
• Goda kunskaper i engelska tal och skrift.
• Stor datorvana och goda kunskap i Office programvaror.

Har du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det meriterande.

Övrigt:
• Anställningen är tidsbegränsad mellan 4-9 veckor
• Första veckan är en introduktionsvecka
• Dagtidsarbete 40 tim/vecka, kl 08.00-17.00 vardagar, lunch 12:00-13.00
• Inga ledigheter under perioden, någon enstaka dag kan dock gå bra
• Vi bjuder på enklare fika på förmiddagen

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse, ca juni.
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 17 mars 2019
Referensnummer A848883
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Karin Jonsell
Avdelningschef Marknad och kund
054-540 74 52
karin.jonsell@kbab.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den