Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Barnskötare på Kvarnbergets förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Vill du bli vår nya medarbetare är du välkommen med din ansökan till Kvarnbergets förskola.
Vår förskola ligger på Kvarnberget, nära Karlstads centrum vilket ger fantastiska möjligheter till upptäcktsfärder i Mariebergsskogen eller statsbesök till ex biblioteket, Stadsparken eller Värmlands museum. På Kvarnbergets förskola möter du kompetenta och engagerade arbetskamrater som samarbetar för att förskolans barn ska ha roligt, leka och lära tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Arbete i arbetslag som barnskötare.

Kvalifikationer

Barnskötare

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 2 december 2019
Tillträde Tillträde 191202 eller enligt överenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 10 november 2019
Referensnummer A909683
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ingrid Florell Jonzon
Förskolechef
054-540 30 24
Facklig företrädare Facklig(a) företrädare
Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den