Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Lärare F-3

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Stockfallets skola tillhör skolområde Öst. Skolan är en F-6 skola som från hösten kommer att ha ca 230 elever och ca 30 personal. På skolan finns i dagsläget tre fritidshem.
Vår utemiljö består till stor del av härlig kreativ skogsmark passande för lek och lärande.

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Stockfallets skola kommer du att bli ansvarig för undervisningen i en av våra åk 2 klasser.
Du kommer att ingå i arbetslag där det kollegiala lärandet sätts i fokus och samarbete mellan fritidspedagoger och lärare är en grundförutsättning. Som pedagog förväntas du ha en aktiv roll i elevhälsoarbete av främjande och förebyggande art.
Under läsåret 19/20 kommer du att få delta i "Specialpedagoglyftet"

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare åk 1-3 med så bred behörighet som möjligt.
Du ska vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och vara duktig på att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare samt ha ett stort intresse för barn och ungdomars lärande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Längd Tillsvidare
Ansök senast 29 april 2019
Referensnummer A867862
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Iréne Lidström
rektor
054-5403456
irene.lidstrom2@karlstad.se
Facklig företrädare Hanna Åsberg
fritidspedagog Lärarförbundet
054-5403323

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den