Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Köksansvarig Skolområde Öst

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Köksansvarig ansvarar för:
Ekonomi, inköp, personal, kvalité, vikarieanskaffning, egenkontroll, att KRAV´s kriterier efterföljs. Skall vara delaktig i utveckling av medarbetare och den kvalité och service som köket/restaurangen skall ge gästerna. Ansvarar även för att givna riktlinjer efterlevs.
Köket lagar mat till enhetens gäster samt utskick till mottagningskök.

Kvalifikationer

Kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Viss datorvana krävs, du skall kunna leda och utveckla arbetet, servicen och matens kvalité, ha gästen, medarbetare, kvalité och ekonomi i fokus.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 februari 2017
Tillträde Eller efter överenskommelse.
Ansök senast 17 januari 2017
Referensnummer A642317
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Bernt Thyrell
Kökschef skolområde öst
054-5403704
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 62

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den