Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare/barnskötare, 100%, Daggkåpans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Daggkåpans förskola ligger i Skattkärr. Förskolan har fem avdelningar, där tre avdelningar har barn i åldern 1-5 år, en avdelning med barn i åldern 1-3 år och en avdelning med barn i åldern 3-6 år. Daggkåpans personal har tillsammans arbetat fram en gemensam pedagogisk plattform, som innebär att vi arbetar med sagan som grund för det lustfyllda lärandet. Med sagans hjälp gör vi vår läroplan och arbetsplan levande. Sagan och dess karaktärer hjälper oss att hålla en röd tråd i vår verksamhet. I fantasin tillåts vi vara utforskande, nytänkande och finna upptäckarlusten. Genom att utgå från en gemensam saga skapas möjlighet till samarbete, samhörighet och delaktighet. Vi vill använda oss av ett upplevelsebaserat lärande som lockar till glädje och skratt och skapar förutsättningar för utveckling. Under läsår 17-18 planerar vi att som gemensamt projekt vara med i Lilla Bokbryggan, som är ett kommunalt projekt med språkfrämjande arbete riktad till förskolan.

Vi söker nu en förskollärare/barnskötare som till största delen kommer att arbeta på vår småbarnsavdelning, men en del av tjänsten innebär arbete på en avdelning med barn i åldern 1-6 år. Vi söker nu förskollärare/barnskötare som är intresserad av att vara en del av vårt team och tillsammans med oss arbeta och utveckla vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Arbete som förskollärare/barnskötare i barngrupp med barn i åldern 1-3 år samt med barn i åldern 1-6 år.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med förskollärarexamen eller barnskötarutbildning. Vi söker dig som trivs med arbete i arbetslag, men som också kan arbeta självständigt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 28 augusti 2017
Tillträde Efter överenskommelse
Tidsbegränsad till 21 juni 2018
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 21 augusti 2017
Referensnummer A705616
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Eva Haglund
Förskolechef
054 - 540 37 08
eva.haglund@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den