Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Skattkärrsskolan lärare åk 1-3

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skattkärrsskolan är en F-6 enhet med 400 elever varav 270 av dem går på någon av skolans fem fritidshem. Skattkärrsskolan är en enhet där elevantalet ökar över tid och vi söker inför lå 17/18 en klasslärare för åk 1.

Arbetsbeskrivning

Som klasslärare i åk 1 så kommer du att vara en del av ett arbetslag och ha ett nära samarbete med två andra lärare i åk 1. Skattkärrsskolan har goda strukturer och vi önskar att du som söker den här tjänsten vill vara en del av ett välutvecklat samarbete. Vi värdesätter det goda bemötandet och strävan om att skapa goda lärmiljöer för våra elever. Vi arbetar med språkutveckling som fokus i alla våra klasser och erfarenhet av cirkelmodellen är meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är 1-3 lärare och vill att du är legitimerad lärare . Du får gärna ha några års erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn, men vi välkomnar även dig som kommer direkt från lärarutbildningen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 10 augusti 2017
Ansök senast 31 mars 2017
Referensnummer A650404
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Johan Wisenius
Rektor
054-540 36 35
Facklig företrädare Pernilla Nygren
LR
054-540 00 00
pernilla.nygren@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den