Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Resurslärare skola/fritidshem Orrholmsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Orrholmsskolan är en F-6 skola med cirka 155 elever och två fritidshem.

Arbetsbeskrivning

Anställningen innebär sedvanliga uppgifter som fritidspedagog och resurslärare i en lågstadieklass. Att arbeta på Orrholmsskolan innebär att du som medarbetare får utrymme att vara med och påverka inriktning och innehållet i verksamheten tillsammans med övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Din behörighet ska tydligt framgå i ansökan.
Du skall ha en god samarbetsförmåga till arbete i arbetslag. Tjänsten förutsätter också vilja och förmåga att medverka i skolutvecklingsarbete.
Stor vikt kommer att läggas vid sökandes personliga egenskaper. Goda vitsord kring "ledarskap i klassrummet" och kommunikation ses som meriterande.
Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad till 19 juni 2020
Ansök senast 6 oktober 2019
Referensnummer A902626
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Rune Jakobsson
Rektor
054-540 30 31
rune.jakobsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet, Louise Helgar
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den