Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare med specialpedagogisk kompetens till Karlavagnens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Karlavagnens förskola är placerad på Kronoparken. Förskolan har närhet till skog, bibliotek och universitetet. På förskolan finns en resursgrupp anställd som möjliggör att arbetslaget får ut sin reflektionstid varje vecka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Förskolan har ett inkluderande arbetssätt och det är meriterande om du har grundläggande kunskap inom specialpedagogik, och NPF i synnerhet. Erfarenhet av tydliggörande pedagogik och AKK är meriterande. Du ska vara en person som ser möjligheter istället för hinder, som fungerar väl i arbetslag såväl som i självständigt arbete och som har god förmåga att skapa relationer. Du förväntas vara en medforskande förskollärare som är nyfiken och låter barnen leka och lära utifrån sina förmågor. Tycker du dessutom om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande, vilket skapar utveckling och arbetsglädje, kan det här vara ett arbete för dig

Kvalifikationer

Som förskollärare ansvarar du för undervisningen utifrån styrdokument och barns intressen. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av det pedagogiska arbetet. Arbetslaget utformar den pedagogiska verksamheten och lärmiljön utifrån styrdokument samt barnens behov och intressen. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation för att synliggöra, utvärdera och utveckla verksamheten. Som tillsvidareanställd förskollärare får du tillgång till en egen Ipad för att underlätta det systematiska kvalitetsarbetet. Läsåret 18/19 fokuserar förskolan på språkutvecklande arbetssätt, matematikutvecklande arbetssätt och lärande för hållbar utveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Tillträde Rekrytering sker löpande. Tillträdesdatum kan diskuteras.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 11 november 2018
Referensnummer A822079
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Pernilla Malmgren Johannesson
Förskolechef
054-5403664
pernilla.malmgren.johannesson@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den