Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare/barnskötare 100%, vikariat, Morkullans förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Morkullans förskola ligger i Skattkärr. Förskolan har fem avdelningar, två med barn i ålder 1-3 år, två med de äldre barnen 3-5 år och en med barn i ålder 1-5 år. Vi har ett väl fungerande samarbete mellan våra avdelningar. Barnen lär känna alla pedagoger och förskolans alla barn när vi samlas ute och vid gemensamma aktiviteter. Vi har en fantastisk gård, som är stor och erbjuder kuperad terräng, vilket ger många lockande miljöer att leka i. Morkullans personal har tillsammans arbetat fram en gemensam pedagogisk plattform, som bl.a. innebär att man arbetar tematiskt. Vi utgår från ett gemensamt tema, som vi har under ett läsår, och vi inspireras av ett lekpedagogiskt arbetssätt, där barnens intresse och nyfikenhet är ledstjärnan. Pedagogerna finns vid barnens sida för att stödja och utmana.

En av våra förskollärare har en längre föräldraledighet, och därför söker vi nu efterträdare. Vi hoppas att du ska känna dig lockad att arbeta på vår förskola och vara del av det positiva samarbetsklimatet som råder.

Arbetsbeskrivning

Arbete som förskollärare/barnskötare i barngrupp med barn i åldern 1-3 år.

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare med förskollärarexamen eller barnskötarutbildning. Vi söker dig som trivs med arbete i arbetslag, men som också kan arbeta självständigt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 28 augusti 2017
Tillträde Efter överenskommelse
Tidsbegränsad till 14 januari 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 21 augusti 2017
Referensnummer A705601
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Eva Haglund
Förskolechef
054 - 540 37 08
eva.haglund@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den