Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Byggledare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter. Dessutom är vi med och utvecklar nya bostadsområden och stadsdelar.

Fastighetsavdelningen, där förvaltningsenheten är en av tre enheter, ansvarar för Karlstads kommuns byggnader. Vårt uppdrag är att vara långsiktiga fastighetsägare, bidra till stadens utveckling och till bra miljöer för karlstadsborna. Tillsammans skapar vi attraktiva, tillgängliga och hållbara lokaler.

Arbetsbeskrivning

Karlstads kommun är i en mycket spännande och expansiv fas. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa framtidens lokaler. Karlstad har ett stort fastighetsbestånd så du kommer att vara en av fyra byggledare där rollen innebär att du leder och planerar ombyggnationer och underhållsarbeten i kommunens fastighetsbestånd i nära samarbete med förvaltare, verksamhet och entreprenörer. Du kommer även kalkylera och byggkonsultera samt driva utredningar om till exempel fukt, innemiljö och lokalanpassningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning som exempelvis byggingenjör eller VVS-ingenjör. Alternativt har du erfarenhet som gett dig liknande kompetens så som platschef, byggledare eller annan position med motsvarande arbetsledande uppgifter. Vi vill att du ska ha minst fem års arbetslivserfarenhet från branschen och ser det som meriterande om du dessutom har erfarenhet från både total- och utförandeentreprenader samt känner dig bekväm inom entreprenadjuridik.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som byggledare är du serviceinriktad och det är naturligt för dig att tänka utanför ramen och hitta nya lösningar. Du behöver vara självständig och ta ansvar för både dig själv och för gruppen. Du kan både leda möten och vara en aktiv deltagare. För oss är det även viktigt att ha lust och vilja till lärande och kompetensutveckling samt att dela med sig av sina kunskaper till kollegor.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 27 maj 2018
Referensnummer TFN 2018-1505
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sandra Hagstrand
Enhetschef
054-540 6771
Kontaktperson Ann Pettersson
Produktionsplanerare
054-540 66 65
ann.pettersson@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig företrädare kan nås via kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den