Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Pedagoger till Värmland tillsammans

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Vill du vara med och utveckla arbetet kring utrikesfödda?

Värmland Tillsammans är ett projekt som finansieras av Europeiska socialfonden. Tio av länets kommuner vill tillsammans med Arbetsförmedlingen och Landstinget i Värmland göra något för att förändra situationen för utrikes födda som står särskilt långt från arbetsmarknaden. Projektet kommer också arbeta strategiskt med metodutveckling och länsövergripande samverkan så att utrikes födda kommer närmare arbetsmarknaden.

Projektet omfattar 10 kommuner i Värmland med målgruppen utrikesfödda i åldern 15-64 år. Värmland Tillsammans utgör tillsammans med pågående projekt Värmlands framtid, Värmlands Unga och Värmlands Nya en del i en långsiktig strategi för ett gemensamt utvecklingsarbete i syfte att minska utanförskapet i Värmland. Projektet pågår till och med december 2020.

Arbetsbeskrivning

Pedagogernas placering är i Karlstad kommun och lyder under rektor för SFI på Tingvalla. Vi söker i första hand 1 specialpedagog, 1 speciallärare och 1 SFI-lärare. Du kommer att ha din placering i Karlstad men du kommer att vara ute i de olika verksamheterna i de kommuner som ingår i projektet en stor del av din tid. Du kommer att ha stor möjlighet att inom ramen för projektet forma din tjänst.

Kvalifikationer

-Intresserad och gärna ha erfarenhet av förändringsarbete och processer.
-Ha lätt för att samarbeta och ha respekt för varandras olika kompetensområden i projektet.
-Arbeta aktivt med att pröva och förmedla forskningsbaserade metoder och utveckla redan befintliga inom språkinlärning.
-Vara lyhörd för behov som finns i respektive kommun och ha detta som utgångsläge i det gemensamma arbetet med målgruppen.
-Coachande förhållningssätt.
-Körkort. Du kommer att göra kommunbesök varje vecka.
-Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast 3 augusti 2018
Referensnummer A798662TG
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Kristina Haeffner
Bitr rektor
054-540 13 31
kristina.haeffner@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande från 23 juli.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den