Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Enhetschef till myndighet och stöd

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för nyanlända söker nu en enhetschef till myndighetsutövningen för ensamkommande unga 12- 21 år och andra flyktingar. Du blir chef över cirka 20 medarbetare. Antal medarbetare kan komma att förändras beroende på antal flyktingar som anvisas till kommunen.

Som enhetschef har du ansvar för verksamhetens kvalité och utveckling, budget och personalfrågor. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp, som finns till ditt stöd, med ytterligare enhetschefer samt en stab. Som chef får du en mentor, chefshandledning och kommunens kompetensprogram "Ny som chef". Du ingår i förvaltningens chefsgrupp, där det bland annat ges tillfälle för information och erfarenhetsutbyte. Du kommer att arbeta i en spännande och kreativ verksamhet med goda kompetenta medarbetare och kollegor.

Kvalifikationer

Vi vill att du är socionom och är väl bekant med socialtjänstens myndighetsutövning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Du behöver ha förmåga att ta ansvar, arbeta strategiskt och inspireras av socialtjänstens barnavårdsfrågor. Du behöver också ha mod att fatta beslut, förmåga att enkelt kommunicera ut till dina medarbetare och tycka om att samarbeta/samverka både internt och externt.
B-körkort krävs.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde efter överenskommelse

Ansök senast
31 mars 2017
Referensnummer
A663014
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Björn Vestberg
Avdelningschef
054-5404929
Facklig företrädare
Jörgen Widing
 
SSR
 
054-5405552
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den