Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Barnskötare till Lärkängens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Lärkängens förskola ger förutsättningar för att barnen ska känna tilltro till sin egen förmåga, utvecklas och växa. Lyhördhet, ett öppet klimat och ett bra bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor skapar trygghet och förtroende.

Vi driver verksamhetsutveckling i en gemensam utvecklingsgrupp tillsammans med förskolechef och biträdande skolledare för förskolan.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyfiken, kreativ och driven barnskötare. För att synliggöra barns lärprocesser använder vi oss av pedagogisk dokumentation och vi prioriterar gemensam reflektionstid. I vår organisation vill vi skapa god kontinuitet och trygghet för barnen, det är viktigt att du som pedagog har barnen i fokus och utgår från deras intresse när du planerar verksamheten.
Som pedagog är du tydlig och närvarande i din roll, ser till helheten och de möjligheter som finns. Du har lätt för att samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du känner dig väl förtrogen med våra styrdokument och kan använda dig av dem i praktiken.

Hos oss får du ta del av ett väl inarbetat systematiskt arbetssätt via digitala verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner sig väl förtrogen med vår läroplan och behärskar pedagogisk dokumentation. Du får gärna vara intresserad av IT och ser det som ett naturligt verktyg i din vardag.
Om du är initiativrik, lösningsinriktad och är en god kollega som tillsammans med arbetslaget vill driva verksamhetsutveckling - så är det dig vi söker!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 27 augusti 2018
Tillträde eller enligt överenskommelse
Tidsbegränsad till 31 juli 2019
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 17 augusti 2018
Referensnummer A804518
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Maria Mangelin
Förskolechef
054-5403169
maria.mangelin@karlstad.se
Facklig företrädare Anna-Charine Bergqvist
Barnskötare
054-540 33 69

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den