Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Speciallärare 100% Västerstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Västerstrandsskolan är en F-6-skola belägen i skolområde Syd, Karlstads kommun. Skolan är under om- och tillbyggnad och beräknas vara helt färdig sommaren 2019. Vi har idrott och hälsa som profil och det genomsyrar vår verksamhet.
På skolan går ca 400 elever. Skolan kännetecknas av goda relationer mellan elever och vuxna och att man bryr sig om varandra.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara speciallärare med inriktning mot årskurs F-3 och ingår i Västerstrandsskolans Elevhälsa. Du förväntas ha en aktiv roll i elevhälsoarbetet av främjande, förebyggande och åtgärdande med fokus på lärmiljöer och kommer att arbeta tillsammans med befintlig specialpedagog och speciallärare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig speciallärare.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 januari 2019
Ansök senast 10 december 2018
Referensnummer A831878
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Thorell
Rektor
054-540 33 89
karin.thorell@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den