Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Pedagog med särskild kunskap inom tal/språk/kommunikation

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Den centrala elevhälsan på Barn- och ungdomsförvaltningen i Karlstad kommun har till uppgift att stödja elevernas utveckling, mot utbildningens mål och skapa miljöer som främjar elevernas hälsa, utveckling och lärande. Arbetsplatsen är förlagd till Klaraborgs specialpedagogiska enhet, där även fler professioner inom den centrala elevhälsan finns, bl.a. skolöverläkare, verksamhetschef för den medicinska elevhälsan, psykologer, pedagoger och logoped. Närmaste chef är enhetschefen för Klaraborgs specialpedagogiska enhet.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar som en stödfunktion till elevhälsan i Karlstads grundskolor, både kommunala och enskilda verksamheter. Du kartlägger, analyserar och bedömer stödbehov för elever gällande tal/språk/kommunikation. Du är med och stöttar den lokala elevhälsan i utformningen av stödinsatser för elever på både grupp- och individnivå. Utifrån språklig bedömning ingår det också att utföra insatser till enskilda elever.
Du ingår i ett arbetslag bestående av pedagoger med specialpedagogisk kompetens där du är en viktig samverkanspartner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad talpedagog/specialpedagog med dokumenterad kompetens och erfarenhet gällande tal/språk/kommunikation samt kommunikationsstöd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde Tjänsten är ett tillsättningsvikariat i väntan på en ny organisation.
Tidsbegränsad till 31 december 2018
Längd 3-6 månader
Ansök senast 5 augusti 2018
Referensnummer A798415
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Anna Carlsson
Enhetschef Klaraborgs specialpedagogiska enhet
054-540 36 91
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den