Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Kock till Hultsbergsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Hultsbergsskolan är en f-9 skola med ca 550 elever och en förskola i huset. Det är 8 personer som jobbar i köket. Vi serverar frukost, lunch och mellanmål. Köket lagar också lunch till hela Råtorpsområdet ca 800 barn/elever fördelat på två skolor och tre förskolor, så sammanlagt lagar vi ca 1400 portioner varje dag. Mat lagas från grunden och med bra råvaror från lokala leverantörer och Eko/Krav i så stor utsträckning vi kan.
Hultsbergsskolan jobbar också stort och brett med klimatsmart mat och elevers inflytande i matfrågor genom matråd är viktiga för oss.
Vi serverar varje dag minst två varmrätter, vegetarisk rätt och ett stort salladsbord.
Bröd bakas varje dag.

Arbetsbeskrivning

- Laga mat
- Specialkoster
- Baka
- Bereda sallad
- Ta emot varor och varuplock
- Vara i restaurangen och serva våra elever
- Bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
- Aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat.
- Aktivt bidra till kökets struktur och operativa planering
- Aktivt arbeta för en god arbetsmiljö.
- Andra i köket förekommande arbetsuppgifter såsom menyplanering, egenkontroll, disk, städ m.m.


Kvalifikationer

Du skall vara utbildad kock samt ha arbetat inom yrket minst tre år, meriterande om du har erfarenhet av både kommunal och privat restaurangverksamhet. Viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad, har hög servicenivå, ett gott bemötande inför våra gäster och kollegor samt en vilja att prestera bra och utvecklas i ditt arbete.

Viktigt att du värnar om arbetslaget och ser verksamhetens mål och utveckling som en naturlig del i ditt vardagliga arbete.

Erfarenhet krävs.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 17 juni 2019
Tillträde Eller enligt överenskommelse
Längd Tillsvidare
Ansök senast 9 juni 2019
Referensnummer A857764
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Helene Andersson
Kostchef
054-540 3365
Facklig företrädare Kommunal
054-540 47 60

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den