Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb- Vågskötare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap. Karlstads Energi AB är ett helägt kommunalt bolag som omsätter cirka niohundra miljoner kronor varje år.

Till Djupdalen - vår avfallsanläggning för mellanlagring och behandling av olika typer av avfall från hushåll och företag i Karlstad och övriga Värmland söker vi under sommaren en vågskötare.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att väga och registrera inkommande och utgående avfall samt avfall som används till olika former av konstruktionsändamål med hjälp av vågprogrammet Victoria.
Dessutom ingår i arbetsuppgifterna att besvara frågor från kunder angående priser med mera.

Kvalifikationer

God datavana gärna med erfarenhet från Flintabs vågprogram Viktoria.

Kännedom om avfallshantering på deponier.

Körkort behörighet B är ett krav.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 juni 2019
Tillträde Enl ök
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A856094
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jonny Svensson
Driftchef Deponi
054-53 46 08
Kontaktperson Camilla Christensen
HR-chef
054-540 7167

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den