Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Verksamhetsutvecklare - AVBRUTEN

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Staben söker verksamhetsutvecklare med ansvar för förvaltningens övergripande arbete runt våld i nära relationer, våldsutsatta personer samt förövare. I anställningen ingår även ett ansvar för att samordna förvaltningens internationella arbete.

Som verksamhetsutvecklare blir ditt huvuduppdrag att enligt socialtjänstlagens intentioner säkerställa insatser för aktuella målgrupper samt kontinuerligt utveckla det arbetet. Arbetet kräver en helhetssyn på socialt arbete och innehåller också en samverkan med offentliga och frivilliga organisationer. Fortbildnings- och informationsfrågor är en del av uppdraget. I anställningen kan också ingå att delta i annat utvecklingsarbete inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Du bör ha socionomutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Som person bör du vara utåtriktad och ha lätt för att knyta kontakter och samarbeta med andra. Du behöver också ha förmåga att såväl självständigt som i grupp driva arbetet framåt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse
Ansök senast 3 april 2017
Referensnummer A662799
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Monica Persson
Socialdirektör
054-540 49 00
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den