Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare i svenska som andraspråk på Ilandaskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Ilandaskolan är en grundskola och en grundsärskola med ca 380 elever fördelade på fyra elevarbetslag.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lärare för undervisning i svenska som andraspråk för elever i åk 7-9 på Ilandaskolan. Du har ett övergripande ansvar för nyanlända elever och arbetar till största del i ett tvålärarskap för att stödja elevernas utveckling och lärande i ordinarie klass. Du handleder lärare och utvecklar arbetet mot en språk- och kunskapsutvecklande undervisning. Arbetet är självständigt och innebär ett stort ansvar för planering och delaktighet i undervisning. Du har ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och förväntas ha en samordnande funktion för nyanlända elever. Skolan arbetar aktivt med ett främjande och förebyggande elevhälsoarbete och du förväntas ha en aktiv roll där stort fokus ligger på mentorsuppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska som andraspråk för åk 7-9 och vi ser gärna att du har en specialpedagogisk kompetens. Du ska vara en tydlig ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Vi söker dig som är flexibel och ser fler möjligheter än hinder i uppdraget att skapa en skola där olikhet är normen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
10 augusti 2017
Tillträde

Eller tillträde så snart som möjligt. Utifrån att erforderliga beslut fattas.

Längd
Tillsvidare
Ansök senast
6 augusti 2017
Referensnummer
A691357
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Anna Carlsson
Rektor
054-540 36 91
Facklig företrädare
Lärarförbundet
 
054-21 66 89
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den