Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Fiolpedagog 75% på Kulturskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Arbetsbeskrivning

Som Fiolpedagog på Kulturskolan i Karlstad arbetar du med undervisning både enskilt, i grupp och enligt Suzukimetoden. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid och innefattar även utåtriktad verksamhet samt helgarbete.

Du kommer arbeta självständigt och tillsammans med ditt arbetslag.

Tjänsten är ett vikariat på 75% som kan förlängas, med reservation för att ordinarie lärare kommer tillbaka till tjänsten.

Kvalifikationer

Pedagogisk examen vid musikhögskola och / eller motsvarande utbildning. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ, men ha en vilja att samarbeta med kollegor i både ditt eget och andra arbetslag. Vi vill att du har erfarenhet av Suzukipedagogik.

B-körkort är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 15 augusti 2019
Tillträde Tjänsten är ett vikariat som kan förlängas, med reservation för att ordinarie lärare kommer tillbaka till tjänsten.
Tidsbegränsad till 19 december 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A856832
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Kerstin Wallmyr
Kulturskolechef
054-540 29 87

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den