Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Rehabassistent till Hemtagningsteamet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemtjänst, trygghetsboende, hälso- och sjukvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker nu en rehabassistent till vårt Hemtagningsteam där fokus är på att skapa trygghet och förutsättningar för ett självständigt liv för våra äldre i samband med utskrivning från sjukhuset.

Arbetsbeskrivning

Som rehabassistent i Hemtagningsteamet är du ett stöd till arbetsterapeuter och fysioterapeuter i arbetet kring tidiga bedömningar och intensiv rehabilitering för patienterna i deras hemmiljö. Du är också en del av arbetet med vårdplaneringen.

Kvalifikationer

Du har en pågående fysioterapeut- eller arbetsterapeututbildning minst klar termin 5. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal- eller landstingsverksamhet. Merparten av din arbetstid är förlagd till patientens hem vilket kräver att du har en god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga och kan vara flexibel.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 17 juni 2019
Tidsbegränsad till 11 augusti 2019
Längd 11 dagar - 3 månader
Ansök senast 31 mars 2019
Referensnummer A850087
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Yvonne Nordenberg
Enhetschef
054-540 55 05
Facklig företrädare Annika Backman
Sveriges Arbetsterapeuter
054-5405846
annika.backman@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den