Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Projektledare till Avdelningen för Integration, Försörjning och Arbete

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Avdelningen för Integration, Försörjning och Arbete (IFA) har ansvar för försörjningsstöd, arbetsmarknadsfrågor, arbetsrehabilitering, sysselsättning, bostadsfrågor samt budget och skuldrådgivning. Även all myndighetsutövning (SoL, LVU, LVM) och öppenvård för missbruk och beroende för målgruppen 18-24 år.

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare kommer du att driva och ansvara för införandet av automatiserade processer i handläggningen av försörjningsstöd. Projektledaren arbetar på uppdrag av avdelningschef samt styrgrupp. Inledningsvis innebär arbetet att ta fram underlag kring uppdraget att programmera den automatiserade processen i fråga. Efter utredningen innebär det att implementera den automatiserade processen genom tex. kartläggning av nuvarande processer, utformande av rutiner m.m. Projektledaren förväntas också vara länken mellan styrgrupp och medarbetare i förändringsarbetet.
Som projektledare ansvarar du för att säkerställa projektets kvalité, leverans och resultat. I arbetsuppgifterna ingår även att ta fram rutiner och säkerställa framtida drift av automationen.
Vi erbjuder Dig en spännande och kreativ arbetsplats med god stämning och stark samhörighet, samt kompetenta och ambitiösa medarbetare och kollegor.

Kvalifikationer

Akademisk utbildning som bedöms lämplig utifrån uppdraget. Du har gärna erfarenhet av arbete inom socialtjänsten och av att driva projekt. Meriterande är också kunskap om verksamhetssystemet viva. Vi söker en strukturerad, noggrann och kreativ projektledare med intresse för utveckling, som har en grundläggande förståelse för avdelningens verksamhet. Du behöver vara självständig och ha god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Även en god kommunikations-och samarbetsförmåga externt och internt.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträde Vikariat ca 1 år . Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 21 maj 2019
Referensnummer A875891
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jessica Granbom
Avdelningschef
054-540 51 00
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den