Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Fritidspedagog/lärare i fritidshem Kroppkärrsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Kroppkärrsskolan är en F-6 skola som ligger naturnära. Skolan har ca 430 elever. Vår vision är att alla barn som har sin utbildning hos oss ska vilja, våga och kunna delta i det demokratiska samhället fullt ut.

Arbetsbeskrivning

Som fritidspedagog/lärare i fritidshemmet ansvarar du för att samverka och komplettera grundskolan utifrån gällande styrdokument. Du ska tillsammans och individuellt planera, genomföra och utvärdera/utveckla verksamheten du är delaktig i.

Kvalifikationer

Erfarenhet är meriterande men ej ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 13 augusti 2018
Tillträde Rekrytering kan komma att påbörjas innan tid för ansökan är slut.
Ansök senast 18 juli 2018
Referensnummer A798110
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Sofia Fougstedt
Rektor
054-540 30 73

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den