Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Sommarjobb: Kafémedarbetare till Naturum Värmland

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Mariebergsskogen AB är Karlstads stadspark och Värmlands största besöksmål. Vi är ett kommunalt bolag med uppgift att förvalta Mariebergsskogens mark och byggnader samt utveckla vårt natur- och kulturområde. Här finns Naturum Värmland, djurparken Lillskogen, Lekträdgården, friluftsmuseum, mat- och fikaställen och gott om plats för bad, friluftsliv och aktiviteter. Hos oss arbetar mellan 50 och 80 medarbetare, beroende på årstid.

Vill du vara med och bidra till sommarens bästa upplevelser för våra besökare?

Vi söker nu kafémedarbetare till vårt kafé i Naturum Värmland.

Arbetsbeskrivning

I vår kaféverksamhet består arbetsuppgifterna av kassaarbete, viss beredning av smörgåsar, disk, redovisning med mera. Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare, vara påläst om parkens utbud och svara på frågor är viktiga delar i jobbet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har en positiv attityd, god samarbetsförmåga, är stresstålig, noggrann och har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet från serviceyrket och vana av att arbeta i kök.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning Deltid
Tillträdesdatum 1 maj 2019
Tidsbegränsad till 31 augusti 2019
Längd 3-6 månader
Ansök senast 1 mars 2019
Referensnummer A844404
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Maria Johansson
HR-specialist
maria.johansson4@karlstad.se

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den