Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare Skåre herrgårds förskola Tillsvidare

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Skåre herrgårds vackra förskola ligger upp på Skåreberget. Det finns 6 avdelningar med blandade åldrar 1-3, 3-5 och 1-5 år. Gården har härliga ytor att vara på med både stora träd, buskar och en del kuperat. Det är viktigt att barn, föräldrar och pedagoger trivs hos oss.
Alla ska känna sig sedda, trygga, glada och respekterade. Vår pedagogiska verksamhet präglas till stor del av barnens nyfikenhet, intressen och lust till lärande. Att vara en närvarande pedagog är mycket viktigt hos oss för att stötta och utmana barnen i sina lärprocesser.
Det är promenad avstånd till Tuggeliteskogen som ger ett ypperligt alternativ till gården.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl föräldrar, barn och personal och du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Du ska ha god förmåga att omsätta dem både i praktik och i teori. Vi söker dig som har god förmåga att se alla barn och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter liksom du tar del av andras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett bra bemötande.

Kvalifikationer

Förskollärarutbildning och legitimation. Du ska ha barnen i fokus, ha ett positivt förhållningssätt och vara en förebild för barnen vi möter i förskolan. Du bör ha it-vana då mycket av vår dokumentation sker med hjälp av dator, lärplatta m.m. Personlig lämplighet är viktigt.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 7 augusti 2017
Ansök senast 27 april 2017
Referensnummer A671076
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Erika Axelsson
Förskolechef
054-5403551
erika.axelsson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den