Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Boendestödjare till Hjorten på vuxenavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vuxenavdelningen ansvarar för kommunens verksamhet för personer med psykiska funktionsnedsättningar, missbruks- och beroendeproblematik. Avdelningen har ca 250 medarbetare inom boenden, rehabverksamheter, sysselsättning, öppenvård och myndighetsutövning.

Vi söker nu en medarbetare till Hjorten som är ett boende för äldre personer med missbruks- och beroendeproblematik. Arbetet innebär att ge god omvårdnad, service och social omsorg enligt biståndsbeslut. Du utför medicinskt delegerade arbetsuppgifter och arbetar utifrån kontaktmannaskap. Vi använder MI som förhållningssätt.

Kvalifikationer

Skötare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Krav med erfarenhet av arbete med äldre personer med missbruks- och beroendeproblematik. Vi ser gärna att du har MI-utbildning.
B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efteröverenskommelse.
Längd Tillsvidare
Ansök senast 19 september 2018
Referensnummer A810399
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Martina Nilsson
Tf enhetschef
054-540 4993
Facklig företrädare Lotta Karlsson
Kommunal
054-5404754

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den