Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare 100 % till Plintens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Plintens förskola ligger i stadsdelen Våxnäs, både med närheten till Våxnäs centrum och i anslutning till den fina I2 skogen samt grönområden. Vår förskola har en stor gård som inbjuder till stimulerande lekmiljöer och rörelse. Förskolan består av 5 avdelningar, två för äldre barn och tre för yngre barn.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare till en av våra avdelningar för äldre barn (3-5 år). Förskolan är mångkulturell och språkutveckling är ett område vi har stort fokus på för att utveckla alla barns språkliga förmåga. Som förskollärare kommer du att arbeta aktivt utifrån våra prioriterade arbetsområden där det systematiska kvalitetsarbetet ligger i fokus. Läroplanen är ett självklart styrdokument som genomsyrar hela verksamheten på förskolan. Som medarbetare är du en ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog som vill vara delaktig i att driva en utvecklande, rolig och lärorik förskola.
Vi söker dig som har förmågan att se till alla barns bästa och i ditt ledarskap tar hänsyn till barnens individuella förutsättningar och behov. Vi ser det relationella perspektivet som oerhört viktigt, både mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Som medarbetare har du alltid barnen i fokus i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och examinerad förskollärare. Du är engagerad och flexibel i ditt arbetssätt och som person. Du har god samarbetsförmåga med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi eftersträvar erfarenhet av tidigare arbete inom förskolan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 6 augusti 2018
Ansök senast 28 maj 2018
Referensnummer A783572
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ulrica Segerström
Förskolechef
054-540 33 75
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-21 66 89

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den