Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare till inriktningen samhällsbyggande, arkitektur och miljö

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxentutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Vi söker nu en ny medarbetare till Sveriges populäraste teknikprogram. Teknikprogrammet vid Älvkullegymnasiet i Karlstad är också ett av Sveriges största teknikprogram tillsammans med gymnasieingenjörsutbildningen, TE4. Vi utbildar elever inom samtliga 5 inriktningar och 4 profiler.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att undervisa på teknikprogrammet, inriktning Samhällsbyggande och miljö. Inriktningsansvar kan också bli aktuellt. Du kommer i huvudsak att undervisa i någon eller några av kurserna Arkitektur rum, Arkitektur hus, Byggnadsverk, Hållbart samhällsbyggande och Teknikspecialisering.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare.

Skolan befinner sig i ett viktigt utvecklingsskede genom att det fram till 2021 pågår ett bygge av en ny stor gymnasieskola med spännande och moderna lärmiljöer - byggprojekt Sundsta-Älvkullen, framtidens gymnasieskola.

Läs gärna mer om Teknikprogrammet och kurserna på www.skolverket.se.

Kvalifikationer

Du ska vara drivande, lösningsfokuserad, engagerad, flexibel och prestigelös. Du ska ha lätt för att samarbeta både med kollegor och näringsliv. Att skapa en helhet för eleverna är centralt. Du bör ha utbildning eller yrkeserfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet. Lärarbehörighet är meriterande.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en inspirerande miljö, med fantastiska kollegor och intresserade elever. Här får du möjligheten att vara med och utveckla något nytt - framtidens teknikutbildning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde snarast. Intervjuer görs fortlöpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansök senast 12 januari 2017
Referensnummer A637233 äg
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Joachim Weström
Bitr rektor
054-5402324
joachim.westrom@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den