Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare Rudsängens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Rudsängens förskola är belägen på centrala Rud med närhet till Ruds parklek, skogen och omkringliggande grönområden. Enheten består idag av 6 avdelningar, två för yngre barn, två för äldre barn och två för barn mellan 1-5 år. Under kommande år kommer förskolan bedriva sin verksamhet i paviljonger, belägna på Rud, då en helt ny förskola ska byggas. Den nya förskolan ska stå klar för inflytning december 2019 och kommer att vara en modern förskola med nya tankar och idéer om både den invändiga och utvändiga miljön.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en förskollärare till enheten med placering på en avdelning med barn 2-5 år. I en förlängningen kommer denna avdelning att vara en avdelning för barn mellan 3-5 år. Rudsängens förskola jobbar utifrån ett kreativt och stimulerande arbetssätt och strävar efter att utveckla alla barns olika förmågor, vilket innefattar alla delar i förskolans läroplan. Förskolan är mångkulturell och språkutveckling är ett område vi har starkt fokus på för att utveckla alla barns språkliga förmåga. Som förskollärare kommer du både att jobba aktivt utifrån planerade arbetsområden där det systematiska kvalitetsarbetet ligger i fokus. Läroplanen är ett självklart styrdokument och dokumentation runt barnen görs med hjälp av så kallade lärande objekt. Som förskollärare blir du en del av enheten och arbetslaget. Som förskollärare ansvarar du för utvecklingssamtal för ca en tredjedel av barngruppen. Vi ser det relationella perspektivet som oerhört viktigt, både mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Som medarbetare är du engagerad, lyhörd och strukturerad och har alltid barnen i fokus i ditt arbete

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och examinerad förskollärare. Du är engagerad och flexibel i ditt arbetssätt och som person. Du har god samarbetsförmåga med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi eftersträvar erfarenhet av tidigare arbete inom förskolan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 6 augusti 2018
Ansök senast 20 maj 2018
Referensnummer A780468
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Fredrik Malm
Förskolechef
054-5403646
Fredrik.malm@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den