Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

2 st Lärare Ma/No Norrstrandsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Norrstrandsskolan ligger i de centrala delarna av Karlstad och består av tre skolenheter , Norrstrandsskolan Terra Ignis (Åk7-9) Norrstrandsskolan Ventus Aqua (åk 7-9) samt Norrstrandsskolan åk 4-6. På högstadiet finns fem arbetslag och du kommer att ingå i ett av dem. Ca 500 elever går i våra klasser som har tre olika inriktningar, musikklasser, engelskklasser och profilklasser. Prioriterade områden som vi arbetar med är: Språk och kunskapsutvecklande arbetssätt, utveckling av digitalisering, Språksprånget (moderna språk) och Friskusprogrammet (Elever har idrott varje dag).

Arbetsbeskrivning

Som lärare på Norrstrandsskolan årskurs 7-9 kommer du, förutom att undervisa i ditt ämne, även att vara klassföreståndare tillsammans med kollega i en av våra 19 klasser. Du kommer även att få träffa ämneskollegor och arbeta tillsammans med dem i ett ämnesarbetslag. I tjänsten ingår tätt arbetslagsarbete och i en av tjänsterna mera tematiskt arbete över ämnesgränserna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- Arbetar för att varje elev ska få utveckla sitt lärande på bästa sätt
- Är engagerad och brinner för ditt uppdrag
- Har examen från lärarutbildning åk 4-9 i i matematik, biologi, fysik, kemi samt har lärarlegitimation.
- Är bra på att samarbeta och kan samverka
- Kan inspirera och uppmuntra kollegor till pedagogisk dialog och utveckling
- Har goda kunskaper om lärande och lärandets villkor
- Är väl förtrogen med skolans styrdokument
- Kan stödja eleverna i inom IT

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Omgående/Augusti 2019/enligt överenskommelse. Tjänsterna gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Ansök senast 18 april 2019
Referensnummer A864606
Antal arbetstillfällen 2
Kontaktperson Sofia Hedberg
Rektor
054-540 31 22
sofia.hedberg@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
Facklig företrädare
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den