Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Sjuksköterska/Fysioterapeut/Arbetsterapeut

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning. På förvaltningen arbetar omkring 2 000 medarbetare inom vårdboende, hemvård, funktionsstöd, samt på vårt biståndskontor.

Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens vård och omsorg - ett spännande och intressant uppdrag!

Som legitimerad sjuksköterska/fysioterapeut/arbetsterapeut träffar du karlstadsbor från sju år och uppåt som bor hemma i eget boende, på ett vårdboende eller vistas på daglig verksamhet. Du är med och gör skillnad i vardagen på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som sjuksköterska/fysioterapeut/arbetsterapeut hos oss innebär att du har ett centralt och ansvarsfullt uppdrag i hälso- och sjukvårdsarbetet. Du har en konsultativ roll vilket innebär att du handleder och stöttar omvårdnadspersonal och stödassistenter.

Du planerar och prioriterar arbetet, leder personal, samverkar med kollegor och andra professioner, gör bedömningar, fattar beslut och upprättar vårdplan. Du utför även egna åtgärder eller ordinerar/delegerar åtgärderna vidare.

Som patientansvarig sjuksköterska har du huvudansvaret för den övergripande planeringen med tillhörande kontakter kring den enskilde.

Som fysioterapeut arbetar du förebyggande och hälsofrämjande och hjälper människor att hitta sina egna resurser. Genom individuellt utformade program får personer med funktionsnedsättning till följd av sjukdomar, skador och/eller hög ålder möjlighet att leva ett aktivt och självständigt liv.

Som arbetsterapeut möter du patienter som på grund av funktionsnedsättning fått en aktivitetsbegränsning eller delaktighetsinskränkning. Arbetet innebär att stödja människan att utveckla fysiska, kognitiva och sociala förmågor och att finna nya lösningar till en fungerande vardag.

Kvalifikationer

Du är legitimerad i ditt yrke sjuksköterska, fysioterapeut/sjukgymnast eller arbetsterapeut.

För att du ska trivas hos oss behöver du vara trygg och stabil i din yrkesroll. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete effektivt och självständigt.
Du stimuleras av möten med människor där du alltid är mån om att ge ett gott och professionellt bemötande. Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ. Du är nyfiken och intresserad av nya arbetsätt och ser utveckling och ständiga förbättringar om en naturlig del av ditt arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 30 september 2018
Referensnummer A799100
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ewa Sandberg
Rekryteringschef Hälso- och sjukvård
054-540 58 84
ewa.sandberg@karlstad.se
Kontaktperson Maria Andersson
Enhetschef Hemrehab Väst
054 -540 63 84
maria.andersson8@karlstad.se
Kontaktperson Anna-Karin Westlund
Enhetschef Hemrehab öst
054-540 57 58
anna-karin.westlund@karlstad.se
Facklig företrädare Maud Ulset
Vårdförbundet
054-540 4756

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den