Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Feriesamordnare/arbetskonsulent

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

Som feriesamordnare har du ansvar för att samordna och utveckla arbetet med feriearbetande ungdom i Karlstads kommun. Du är kontaktperson för elever, föräldrar och arbetsplatser. I tjänsten ingår att matcha ansökningar mot lediga platser, administrera anställningsavtal, timrapporter och betala ut lönerna i Heroma. Tjänsten är placerad på Arbetsmarknadsenheten Jobbcenter och under vinterhalvåret kommer du arbeta till största del som arbetskonsulent i Jobbcenters övriga verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha personalvetarutbildning eller liknande. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete och tidigare har jobbat med verksamhetssystem som Feriebas och Heroma. Som person behöver du vara serviceinriktad, stresstålig och ha lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara ansvarstagande och självgående i arbetet som feriesamordnare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som arbetskonsulent.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde

Tillträde efter överenskommelse.

Ansök senast
21 juli 2017
Referensnummer
A700141
Antal arbetstillfällen
1
Kontaktperson

Malin Rådman
Enhetschef
054-5405383
malin.radman@karlstad.se

Anna Lindell
Feriesamordnare
054-5408579
Facklig företrädare
Nina Angeleni
 
Vision
 
054-5404757
Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den