Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Arrangemangskonsulent

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens bad- och idrottsanläggningar, fritidsgårdar, parklekar, bibliotek, kommunarkiv och inköp av konst och konstnärlig gestaltning i det offentliga rummet. Vi driver också Alsters Herrgård, teaterbiografen Arenan, Ungdomens hus och Seniorernas hus. Förvaltningen står för drift och underhåll av idrottsplatser och motionsspår. Vi stödjer på olika sätt idrotten, kulturen och föreningslivet.

Arbetsbeskrivning

Arrangemangskonsulenten arbetar som en guide för ett lyckat evenemang eller arrangemang i Karlstads kommun. Du arbetar både med att stötta andra arrangörer och att genomföra kommunens evenemang. Våra evenemang och arrangemang är populära och väl inarbetade. I rollen som arrangemangskonsulent ser du till att upplevelsen blir precis så bra som våra besökare hoppats på och att de därför väljer att komma tillbaka. I ditt dagliga arbete förbereder du hur man organiserar sig, vilket ansvar och plikter man har samt vilka stöd man kan söka. Du är en del av kommunens organisation för evenemang och stora möten. Du ger råd och information om vilka förvaltningar och myndigheter arrangören ska kontakta samt allt annat tillkommande som behöver planeras och iordningställas inför ett större eller mindre arrangemang inom kommunen. Du hanterar miljö och säkerhetsfrågor och tillsammans skapar vi hållbara arrangemang. Du är spindeln i nätet och ser till att allt fungerar enligt plan. Du har budget och helhetsansvar. Vi söker dig som är kommunikativ, lyhörd och som trivs i en samordnande roll. Du är ansiktet utåt och ser till att invånarna i Karlstads kommun får ta del av det mesta och bästa i evenemang och arrangemangsväg.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som arrangemangskonsulent hos Karlstads kommun ser vi att du har arbetat i liknande roller tidigare. Du har några års arbetslivserfarenhet inom evenemang, projektledning, eller liknade samt har erfarenhet från kultur, idrott eller föreningsliv. Du behöver vara driven, strukturerad och ha ett sinne för planering. Du är praktiskt lagd och har en helhetssyn. Du är social, kreativ och tycker om att jobba med människor. Din flexibilitet är ett måste och vi tror att du är duktig på att bygga nätverk och skapa goda relationer samt trivs med att arbeta i projektform mot uppsatta mål.

Meriterande:

• Erfarenhet av att driva, leda och genomföra större evenemang och arrangemang.
• Projektledare med goda ledaregenskaper.
• Erfarenhet av kultur och föreningsliv.
• Erfarenhet från offentlig sektor.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som kan komma att spela en avgörande roll vid tillsättningen. Du kan arbeta självständigt och tar egna beslut. Viktiga egenskaper är god servicekänsla och ett stort engagemang. Rollen innebär flexibla arbetstider där kvälls - och helgarbete förekommer.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Ansök senast 19 maj 2019
Referensnummer A872404
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Karin Karlsson
Verksamhetschef
karin.karlsson@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den