Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Är du nyfiken på hur det är att jobba i Karlstads kommun? Följ oss gärna på Instagram, Karlstads största lag, @karlstadsstorstalag. Du kan även kolla in kontot på instagram.com/karlstadsstorstalag

Verksamhetscontroller till Avdelningen för integration, försörjning och arbete

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn. Socialsekreterare, behandlingsassistenter och boendestödjare hör till de stora yrkesgrupperna hos oss.

Arbetsbeskrivning

I Verksamhetscontrollerns uppgifter ingår ledning och samordning av avdelningens redovisning samt bokslut, internkontroll, budget, ekonomiska analyser och prognoser. Du har även hand om fakturering för avdelningens avtal med externa parter. Din roll innebär också att utveckla och kvalitetssäkra redovisningen. Som verksamhetscontroller är du ett konsultativt stöd till avdelningens chefer vad gäller ekonomifrågor och ingår som en del i avdelningens ledningsgrupp och förvaltningens ekonomigrupp.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från offentlig verksamhet, erfarenhet av att arbeta med IT-baserad ekonomi och verksamhetsstyrning och goda kunskaper i Excel. Arbetet ställer höga krav på både förmåga till samarbete och självständighet att uttrycka sig i tal och skrift, analytisk förmåga, flexibilitet och god förmåga att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Du måste hålla deadlines, vara självgående, drivande och resultatinriktad. Arbetet är omväxlande och stundtals stressigt, vilket innebär att du behöver vara en lugn och ansvarskännande person. Vi vill också att du har intresse för socialtjänstens arbete.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Tillträde Tillträde efter överenskommelse.
Ansök senast 17 mars 2019
Referensnummer A855348
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Jessica Granbom
Avdelningschef
054-540 51 00
Facklig företrädare Nina Angeleni
Vision
054-5404757

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den