Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Förskollärare till Förskolan Möjligheten, vikariat 100%

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Förskolan Möjligheten ligger i anslutning till Nyeds skola i Molkom. Förskolan består av två avdelningar, Äventyret och Upptäckten och startades i nyrenoverade lokaler 2014. Till förskolan hör två utegårdar, en mindre i direktanslutning till förskolan och den mycket uppskattade skogsgården med utmaningar och möjlighet till ytterligare utveckling i en trygg utemiljö.
Förskolan Möjligheten lägger fokus på varje individs förmåga och förutsättningar för att utvecklas i ett gruppsammanhang och formar en verksamhet därefter med styrdokumenten som grund. Ett positivt förhållningssätt och goda relationer är viktigt på förskolan och skapar en trygg miljö för alla som vistas i den.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är engagerad och ansvarstagande. Du är nyfiken och intresserad av barnen och deras lärande och har en god förmåga att läsa av barns individuella behov och förutsättningar. Du skall ha lätt för att samarbete med såväl barn, föräldrar och personal. Du är också väl förtrogen med våra styrdokument och hur man omsätter läroplanen i verksamheten, både praktiskt och teoretiskt. Du kommer som förskollärare ha ansvar för planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av verksamheten tillsammans med andra pedagoger på förskolan. Vi söker dig som både kan dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt ta del av andras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare. Du har barnen i fokus och har ett positivt förhållningssätt där du tror på att alla gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och hur du utifrån dem, tillsammans med kollegorna bygger en utvecklande och inkluderande verksamhet.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Omfattning Heltid
Tillträdesdatum 1 oktober 2017
Längd 6 månader eller längre
Ansök senast 25 augusti 2017
Referensnummer A706059
Antal arbetstillfällen 1
Kontaktperson Ann-Christin Andersson
Förskolechef
054-540 36 88
ann-christin.andersson@karlstad.se
Facklig företrädare Lärarförbundet
054-216689

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den