Jobba hos oss

Lediga jobb i Karlstad

Här kan du se alla lediga jobb i Karlstads kommun och skicka in din ansökan.

Lärare till Sundstagymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss.

Som lärare vid Sundstagymnasiet ingår man i något av våra arbetslag på programmen, beroende på ämneskombination. Programmen vi har hos oss är Estetiska programmet, Samhällsvetenskapliga programmet och Humanistiska programmet. Mentorskap ingår i tjänsten.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu lärare med behörighet att undervisa i idrott, naturkunskap, samhällskunskap, historia, sociologi, matematik.
En tillsvidareanställning och två visstidsanställningar för läsåret 2018-2019

Kvalifikationer

Vi önskar behöriga lärare som har god samarbetsförmåga, förmåga att skapa goda relationer med såväl elever som kollegor och ser elevens studiesituation ur ett helhetsperspektiv. Speciallärarutbildning i matematik är särskilt meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Omfattning Heltid
Ansök senast 17 juni 2018
Referensnummer A790917 SG
Antal arbetstillfällen 3
Kontaktperson Helene Vendel
Bitr rektor
054-5401395
helene.vendel@karlstad.se
Facklig företrädare Facklig representant nås genom kommunens växel
054-540 00 00

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.

Uppdaterad den